Voordelen & voordelig

Betrouwbare verhuurder

Sinds 2012 zijn wij actief in het verhuren van vastgoed. Samen met diverse partners proberen wij kantoorverhuur in Friesland opnieuw te positioneren waarbij de huurder centraal staat.

Liefde voor het gebouw

Onderhoud en aandacht voor het bedrijfspand vinden we belangrijk. Niet alleen de uitstraling, maar ook het comfort en gemak die het bedrijfspand biedt aan uw bedrijf.

Flexibele contracten

Weet u nog niet waar uw bedrijf over 2 jaar staat? Wij zorgen voor een flexibel contract waardoor wij groeimogelijkheden stimuleren in plaats van beperken met een langdurig contract.

Concurrende prijzen

Kantoorruimte in Leeuwarden hoeft niet duur te zijn! Op de Hemrik kunt u en uw gasten gratis parkeren. Daarnaast is de prijs gunstig. U kunt al kantoorruimte huren vanaf € 70,- per jaar per vierkante meter (excl. service- en administratiekosten). 

Airco

Vooral in de zomer kan het erg warm worden. Om de kantoordagen iets beter door te komen in de 'vakantieperiode', bieden wij in onze kantoorruimtes in Da Vinci Office overal airco!

Alarm

Het bedrijfspand (kantoorgebouw) is voorzien van een alarm. Daarnaast is het terrein omheind met een hek welke is voorzien van prikkeldraad. Het terrein is toegankelijk via twee schuifpoorten, elk voorzien van een slot. Veilig ondernemen!