Kantoorruimte-huren-in-Leeuwarden-5 (FILEminimizer)
Da Vinci Office

Kantoor huren

Kantoor of kantoorruimte huren in Leeuwarden? Dit bedrijfsverzamelgebouw heeft gratis en voldoende parkeerruimte. De kantoren zijn licht van binnen door de vele raampartijen. Hierdoor ontstaat een prettige werkomgeving.

Kantoor huren Leeuwarden

Da Vinci Office in Leeuwaarden verhuurt kantoorruimte al vanaf 20 vierkante meter. Kantoor huren Leeuwarden: er is in totaal circa 3.000 vierkante meter beschikbaar. Meerdere verdiepingen of kantoren is bespreekbaar. Het kantoor is momenteel deels verhuurd. Wilt u zich vestigen in Leeuwarden of uitbreiden in Leeuwarden, neem dan snel contact op. Wij krijgen veel huuraanvragen voor kantoorruimte in Leeuwarden. Wij verhuren ook bedrijfsruimte vanaf 100 m² t/m maarliefst 19.000 m² op dezelfde locatie. Bekijk de bedrijfsruimte hier.

Kantoorruimte gemakkelijk huren

Kantoorruimte huren bij Da Vinci Office is gemakkelijk. Plan een bezichtiging en u kunt rekenen op professioneel advies voor uw bedrijf. Wij verhuren kantoren en bedrijfspanden in Friesland met succes sinds 2012. Onze focus ligt op bedrijfsverzamelgebouwen. Een klein kantoor huren behoort daarom tot de mogelijkheden.

Goedkope kantoorruimte Leeuwarden

Da Vinci Office zorgt voor een concurrerende huurprijs, flexibele contracten, snelle service en persoonlijke benadering. Het pand, Da Vinci, ligt aan de Poolsterweg 3 te Leeuwarden op het bedrijventerrein ‘De Hemrik’. Het pand is altijd goed onderhouden. Recent hebben is het kantoorpand buitenom gereinigd (gevel en ramen). Wilt u een goed onderhouden kantoor huren in Leeuwarden, neem dan zeker contact met ons op.

Inspirerende werkomgeving

Het pand is momenteel in gebruik als bedrijfsverzamelgebouw. Dit zorgt voor een inspirerende werkomgeving in Leeuwarden. De kantoorruimte is te huur vanaf 20 vierkante meter. Hierdoor is het bedrijfspand toegankelijk voor diverse soorten bedrijven, zoals kleine ondernemers. Eén verdieping wordt momenteel al geheel gehuurd door een landelijk onderneming. De kantoorruimtes kunt u zelf inrichten. Wij hebben in het pand meubilair beschikbaar die u tegen een gunstig tarief kunt overnemen of huren (montage en plaatsing in overleg). Dit betreffen moderne en degelijke meubels.

Vergaderruimtes en flexwerkplekken Leeuwarden

Huurt u bij Da Vinci Office, dan kunt u tegen speciale tarieven vergaderruimtes en flexwerkplekken huren in het centrum van Leeuwarden op onze andere locatie: De Emmastate. Wij beheren meerdere bedrijfspanden in Friesland, waaronder prachtige authentieke historische monumenten. Tevens is er een huismeester aanwezig op bepaalde dagen in het pand. Hierdoor wordt het huren van kantoorruimte in Leeuwarden comfortabel en gemakkelijk. Dit is uw aanspreekpunt voor onder andere kleine reparaties.

Gratis parkeren Leeuwarden

Wanneer u een kantoorruimte huurt in Leeuwarden bij Da Vinci Office, kan u, kunnen uw werknemers en uw bezoek gratis parkeren op het grote parkeerterrein. Dit terrein wordt ’s avonds afgesloten. De hekken rondom het terrein zijn voorzien van prikkeldraad. Het pand zelf is voorzien van een alarmsysteem.

Kantoor in Leeuwarden

Kantoorkamers in Leeuwarden huren die voorzien zijn van databekabeling en airco, doet u bij Da Vinci Office. Een kantoor huren voor een gunstige huurprijs. Wij verhuren vanaf € 70,- per vierkante meter. U kunt al terecht bij ons vanaf 20 vierkante meter.

Bent u al overtuigd?

Kortom, een kantoor huren in Leeuwarden die voorzien is van alle gemakken en voorzieningen doet u bij Da Vinci Office. Bent u al overtuigd? Neem contact met ons op. Wij zijn dagelijks bereikbaar, ook in het weekend. U bent van harte welkom om het pand te bezichtigen.

Kenmerken – kantoor huren Leeuwarden:

• Airco voorziening
• Plezierige werkomgeving
• Veel daglicht
• Goed bereikbaar
• Gratis parkeren
• Fietsenstalling
• Tuin
• Bedrijfsverzamelgebouw
• Flexibele contracten
• Alarmvoorziening
• Afsluitbaar terrein