Bedrijfsruimte-huren-in-Leeuwarden-4 (FILEminimizer)
Da Vinci Business Center

Bedrijfsruimte huren

Bedrijfspand of bedrijfsruimte huren in Leeuwarden? Dit bedrijfsverzamelgebouw biedt uw bedrijf de ruimte (ook voor de toekomst). Zeer hoge plafonds, grote overheaddeuren en nog veel meer. Bekijk het nu.

Bedrijfsruimte huren Leeuwarden

Da Vinci Business Center in Leeuwaarden verhuurt kantoorruimte al vanaf 100 vierkante meter. Bedrijfsruimte huren Leeuwarden: er is in totaal circa 10.000 vierkante meter beschikbaar. Meerdere bedrijfshallen eventueel in combinatie met kantoren is bespreekbaar. Het kantoorpand en bedrijfspand zijn momenteel deels verhuurd. Wilt u zich vestigen in Leeuwarden of uitbreiden in Leeuwarden, neem dan snel contact op. Wij krijgen veel huuraanvragen voor kantoor- en bedrijfsruimte in Leeuwarden.

Bedrijfsruimte gemakkelijk huren

Bedrijfsruimte huren bij Da Vinci Business Center is gemakkelijk. Plan een bezichtiging en u kunt rekenen op professioneel advies voor uw bedrijf. Wij verhuren kantoren en bedrijfspanden in Friesland met succes sinds 2012. Onze focus ligt op bedrijfsverzamelgebouwen. Een klein kantoor en/of bedrijfshal huren behoort daarom tot de mogelijkheden.

Goedkope kantoorruimte en bedrijfsruimte in Leeuwarden

Da Vinci Business Center & Da Vinci Office zorgen voor een concurrerende huurprijs, flexibele contracten, snelle service en persoonlijke benadering. De panden, Da Vinci, ligt aan de Poolsterweg 1 en 3 te Leeuwarden op het bedrijventerrein ‘De Hemrik’. De pand zijn altijd goed onderhouden. Recent hebben is het kantoorpand buitenom gereinigd (gevel en ramen). Wilt u een goed onderhouden kantoor huren in Leeuwarden, neem dan zeker contact met ons op.

Inspirerende werkomgeving

De panden zijn momenteel in gebruik als bedrijfsverzamelgebouw(en). Dit zorgt voor een inspirerende werkomgeving in Leeuwarden. De kantoorruimte is te huur vanaf 20 vierkante meter. Hierdoor is het bedrijfspand toegankelijk voor diverse soorten bedrijven, zoals kleine ondernemers. Eén verdieping wordt momenteel al geheel gehuurd door een landelijk onderneming. De kantoorruimtes kunt u zelf inrichten. Wij hebben in het pand meubilair beschikbaar die u tegen een gunstig tarief kunt overnemen of huren (montage en plaatsing in overleg). Dit betreffen moderne en degelijke meubels.

Vergaderruimtes en flexwerkplekken Leeuwarden

Huurt u bij Da Vinci Office, dan kunt u tegen speciale tarieven vergaderruimtes en flexwerkplekken huren in het centrum van Leeuwarden. Wij beheren meerdere bedrijfspanden in Friesland, waaronder prachtige authentieke historische monumenten. Tevens is er een huismeester aanwezig op bepaalde dagen in het pand. Hierdoor wordt het huren van kantoorruimte in Leeuwarden comfortabel en gemakkelijk. Dit is uw aanspreekpunt voor onder andere kleine reparaties.

Gratis parkeren Leeuwarden

Wanneer u een kantoorruimte of bedrijfsruimte huurt bij Da Vinci B.V. te Leeuwarden, kan u, kunnen uw werknemers en uw bezoek gratis parkeren op het grote parkeerterrein. Dit terrein wordt ’s avonds afgesloten. De hekken rondom het terrein zijn voorzien van prikkeldraad. Het kantoorpand zelf is voorzien van een alarmsysteem. De bedrijfshallen zijn ook afgesloten met een hek voorzien van prikkeldraad.

Kantoor in Leeuwarden

Kantoorkamers in Leeuwarden huren die voorzien zijn van databekabeling en airco, doet u bij Da Vinci Office. Een kantoor huren voor een gunstige huurprijs. Wij verhuren vanaf € 70,- per vierkante meter. U kunt al terecht bij ons vanaf 20 vierkante meter. De bedrijfshallen zijn beschikbaar vanaf € 35,- per vierkante meter en vanaf 100 vierkante meter (kleinere oppervlaktes is in overleg bespreekbaar).

Bent u al overtuigd?

Kortom, een kantoor of bedrijfshal huren in Leeuwarden die voorzien is van alle gemakken en voorzieningen doet u bij Da Vinci B.V. Bent u al overtuigd? Neem contact met ons op. Wij zijn dagelijks bereikbaar, ook in het weekend. U bent van harte welkom om het complex te bezichtigen.

Kenmerken – kantoor huren Leeuwarden:

• Airco voorziening in het kantoorpand
• Plezierige werkomgeving
• Veel daglicht in het kantoorpand
• Goed bereikbaar
• Gratis parkeren
• Fietsenstalling nabij kantoorpand
• Tuin
• Bedrijfsverzamelgebouw
• Flexibele contracten
• Alarmvoorziening in het kantoorpand
• Afsluitbaar terrein